13 Απρ. 2018

ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Προσκαλούμε λίγους παθιασμένους εκκολαπτόμενους καλλιεργητές να
Δοκιμάστε τα πιο παράξενα λαχανικά που δεν είδατε ποτέ στην Ελλάδα, και μπορείτε να τα καλλιεργήσετε στον κήπο σας και να γευτείτε στο τραπέζι σας.

1 Απρ. 2018

ΚΟΤΕΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΡΑΤΣΑΣ για αυγοπαραγωγή. Ετοιμάζουμε πουλιά από ντόπιες ελληνικες ράτσες όπως και αυγά εκκόλαψης. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει η τάση να μεγαλώνουν όλοι πουλιά από ξένες χώρες αγγλία, γαλλία, αυστραλία κλπ. Έτσι όμως ξεχνάμε τις δικές μας παλιές ποικιλλίες ντόπιες που τείνουν να εξαφανιστούν. Το αποτέλεσμα θα είναι να μη έχουμε δικές μας ράτσες. Συμβουλεύουμε λοιπόν τον κόσμο να έχει τις δικές μας ράτσες στα κοτέτσια που δεν αρρωσταίνουν εύκολα, όπως τα ιβρίδια. ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ τις ελληνικές κότες για να μην εξαφανιστούν από την ξενομανία μας. Από το Φθινόπωρο του 2018 θα μπορούμε να διαθέσουμε

-ΒΛΑΧΙΚΕΣ ΚΟΤΕΣ
-ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ ΚΟΤΕΣ
-ΑΓΡΙΕΣ ΚΟΤΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ
-ΤΣΑΡΟΥΧΑΤΕΣ ΝΑΝΕΣ ΚΟΤΕΣ
-ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΟΤΕΣ (ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΕΣ) φαραόνια γκρι-λευκα
-ΝΑΝΑΚΙΑ ΚΟΤΕΣ ΚΙΝΑΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2018

 • HUGECULTURE

 • PERMACULTURE

 • Toowwer Garden

 • Αυξήστε τα φυτά σας με μοσχεύματα

  Φτιάξτε φυσική ορμόνη ΡΙΖΟΒΟΛΙΑΣ με κλαδιά ΙΤΙΑΣ
  Πάρε τα κλαδιά και κόψε τα σε μικρά κομμάτια μήκους 2,5 εκ.Τοποθέτησε τα ψιλοκομμένα κλαδιά ιτιάς σε ένα δοχείο και κάλυψε τα με νερό βρύσης (όχι ζεστό) και άφησε τα για αρκετές ημέρες.

  ⦁ Όταν τελειώσεις τη διαδικασία, σουρώνεις το υγρό ⦁ Για τη χρήση, απλώς ρίχνεις λίγο νερό ιτιάς σε ένα μικρό βάζο και τα τοποθετείς μέσα σαν λουλούδια για μία νύχτα έτσι ώστε να λάβουν την ορμόνη. Στη συνέχεια, τα προετοιμάζεις για φύτευση όπως θα έκανες κατά τη διαδικασία οποιωνδήποτε άλλων μοσχευμάτων.

 • ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ


  Δείτε το βίντεο
  https://youtu.be/qJAnBGHhjAc

 • ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΤΕΤΣΙ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟ

  Δείτε το βίντεο
  https://youtu.be/ZTfgmeId7mM