ΛΕΥΚΑ ΟΡΤΥΚΙΑ

ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΤΗΜΑ

ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

Είμαι μια παράγραφος. Κάντε κλικ εδώ για να προσθέσετε το δικό σας περιεχόμενο και να με επεξεργαστείτε. Είμαι ένα καλό μέρος για να πείτε την ιστορία σας και να μάθουν οι επισκέπτες σας περισσότερα για σας.

  • ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ MICROGREENS

    Πολλοί συγχέουν τα μικρολαχανικά με τις φύτρες και πολλές φορές ο ένας ορισμός επικαλύπτει την θέση του άλλου, μολονότι είναι σχετικά εύκολος ο διαχωρισμός τους. Τα μικρολαχανικά είναι τα δύο βρώσιμα φύλλα των κοτυληδόνων του βλαστημένου σπόρου, δηλαδή τα φύλλα των συνήθως δικοτυλήδονων φυτών, τα οποία καταναλώνονται συνήθως 7-14 ημέρες μετά την βλάστηση του σπόρου σε ιδανικές συνθήκες, είτε στο στάδιο που τα πρώτα πραγματικά φύλλα του φυτού ετοιμάζονται να αναφανούν μέσα από το δικοτυλήδονο είτε όταν έχουν ήδη εμφανισθεί και αναπτυχθεί κάπως.

  • Παραγωγή Μικρολαχανικών στο Σπίτι

    KIT ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΤΕ ΜΕ ΣΠΟΡΟΥΣ

  • ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΘΕΜΑ

    Τα κρεμμύδια που περπατούν και αναπαράγονται μόνα τους.Τα βάζεις σε ένα παρτέρι και περπατάνε

H Εταιρία μας ανέλαβε την Διανομή και αποκλειστική πώληση των Πράσσινων Οικολογικών σπιτιών στην Βουλγαρία και Ελλάδα

7 Μαρ. 2016

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την Zevs 2013 LTD και τις οικολογικές κατασκευές GREEN MAGIC HOMES

ΓΙΑ
Κατασκευή HOBBIT σπίτια Eco-Hotels ή Οικολογικά σπίτια ή στούντιο προς ενοικίαση
Κατασκευή Οικολογικών Καταφυγίων
Οικολογικά χωριά ή Eco-Βίλες
Κατασκευή Κάμπινγκ με Καμπίνες εγκατεστημένες στο έδαφος.
Καταφύγια σε περιοχές της Οικολογικής Απαγόρευσης (ΡΑΜΣΑΡ) όπου τα παραδοσιακά κτίρια απαγορεύεται, αλλά όπου η τεχνολογία μας είναι αποδεκτή, γιατί δένει απόλυτα με τη φύση και δεν επηρεάζει το περιβάλλον.
Κατασκευές στο βουνό σε χιονοδρομικά οικίες και ξενοδοχεία καλυμμένα με χιόνι.
Κατασκευές σπίτια πάνω στο νερό με την τεχνολογία μας, η οποία δεν επηρεάζεται από νερό ή υγρασία. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

7 Σεπ. 2016

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ

Η εταιρία GREEN MAGIC HOMES παρουσιάζει τα νέα προιόντα της υπόγεια ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ για καταιγίδες, τυφώνες, φωτιές, πυρινικές απειλές
Η εταιρία μας θα αντιπροσωπεύει αυτά τα προιόντα σε Ελλάδα και Βουλγαρία και σε όλα τα Βαλκάνια

ΚΗΠΑΡΧΩ. Καλώς ήρθατε στην σελίδα μας και στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Όλες τις εποχές του χρόνου θα είμαστε δίπλα σας...!

Η SPOROSBANK (Τράπεζα Σπόρων ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΟΙΚΙΛΛΙΩΝ) δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει στον κόσμο αγνά φυτά που προέρχονται κυρίως από παλαιές παραδοσιακές ποικιλίες λαχανικών οι οποίες κινδύνευαν να χαθούν

Εδώ θα βρείτε παραδοσιακούς σπόρους από όλο τον κόσμο και κυρίως από την Ελλάδα. Για να μπείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πατήστε ΜΕΝΟΥ (όσοι ενδιαφέρεστε για σπόρους βιαστείστε γιατί τελειώνουν)

Δεντρύλια

Φυτά

Αξεσουάρ και εργαλεία κήπου και χόμπυ

Αυγά πτηνών

Πτηνά

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Υπηρεσίες

Πως θα ξεκινήσω Λαχανόκηπο 

 

 

ΚΗΠΑΡΧΩ . Ο ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ

2020. ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.  Ο κήπος γίνεται μια μόδα, αναγκαία πλέον, όχι για χόμπυ, αλλά για να διασφαλίσετε καθαρά προιόντα και να ασφαλίσετε την υγεία σας. Ο κήπος είναι μια επένδυση. Ο κήπος είναι μια ανάγκη. Ο κήπος είναι ευλογία. Ο κήπος είναι ικανοποίηση.

Ενας πετυχημένος κήπος είναι αυτός που δίνει αγαθά όλο το χρόνο.

Ένας πετυχημένος κηπουρός είναι αυτός που κάνει τον καλύτερο προγραμματισμό, και την καλύτερη διαχείριση για το χώρο που διαθέτει.

Ο κήπος πρέπει να δίνει λαχανικά και φρούτα όλο το χρόνο.

Μια καλή διαχείριση είναι να έχετε τις δικές ντομάτες, σαλτσες, χυμούς κομπόστες, λαχανικά όλο το έτος. Αυτό σημαίνει σπορές και χειμώνα και καλοκαίρι.

Τα καλοκαιρινά σπέρνονται Φεβρουάριο-Μαρτιο, τα χειμερινά λαχανικά Μαιο-Ιούνιο. Δηλαδή δεν επαναπαυόμαστε μόλις φυτέψουμε τα καλοκαιρινά λαχανικά μας την Ανοιξη.