ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Επιθυμώ να βοηθήσω σε διαιώνιση παλαιών δεντρων και σπόρων, πως μπορώ να βοηθήσω σε αυτό;

 

Εαν κι εσύ έχεις ένα κτήμα και θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της προσπάθειας που διαιωνίζουμε παλαιά οπωροφόρα στείλε μας μύνημα.

Εάν θέλετε να αχοληθείτε με ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟ με ένα επισκέψιμο αγρόκτημα και να συμμετέχετε μαζί μας σε μια Παγκόσμια Προβολή ενημερώστε μας.

Επικολήστε το παρακάτω κουπόνι στο μαιλ που θα μας στείλετε με ονοματεπώνυμο και τηλεφωνο και περιμένετε ΟΔΗΓΙΕΣ.

ΘΕΜΑ: ΑΦΟΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Aναζητούμε κτήματα που θα εξιδεικευτούν στον Αγροτουρισμό, και διαιώνιση παράδοσης.

Εχουμε στόχο να δημιουργήσουμε τέτοιου είδους αγροκτήματα σε όλη την Βαλκανική χερσόνησο όπου ο κόσμος που θα μας επισκέπτεται θα παίρνει ΓΕΥΣΗ και ΓΝΩΣΗ.

Μπορείτε να μας ενημερώσετε με μαιλ, για το ενδιαφέρον σας, αλλά μην περιμένετε απάντηση γρήγορα. Οι επαφές μας μαζί σας θα γίνουν αρχές Καλοκαιριού, όταν θα έχουμε συγκεντρώσει αρκετούς ενδιαφερόμενους. Δυστηχώς ο κοβιτ 19 μας έβαλε στην αργή διαδικασία αυτού του ΠΡΟΤΖΕΚΤ.

Σε μια εποχή που η ανεργία θα πολλαπλασιάζεται να ξέρετε ότι μαζί μας δεν θα μείνετε ποτέ χωρίς δουλειά. Τα κτήματα σας θα βγάζουν προιόντα όλο το έτος,αρκεί να έχετε όρεξη να εργάζεστε αδιαλλείπτως

Όσοι θελήσετε να αναπτύξετε στους κήπους σας παλιά δέντρα με βρώσιμους καρπούς

3 Μαι. 2021

ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ

Τα παλιά δεντρύλια (παλιές ράτσες δέντρων σούπερ γεύσεων και πολύ αρωματικές) θα διατεθούν από Νοέβρη-Φεβρουάριο.
Δυστηχώς δεν είναι πολλά, και όσοι ενδιαφέρεστε δείξτε από τώρα το ενδιαφέρον σας για να κάνουμε κρατήσεις.
Θα υπάρξουν :
καίσια και βερύκοκα
Δαμάσκηνα
Μήλα
Αχλάδια
Ροδάκινα

3 Μαι. 2021

ΣΤΑΦΙΔΑ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΦΟΥΝΤ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΟΥ

Πουθενά στα Βαλκάνια δεν υπήρχε σπίτι ή κτήμα χωρίς αμπέλι. Είτε σε φράκτη είτε σε πέργολα το αμπέλι πάντα έδινε τη σταφίδα για βρώση και το κρασάκι ή τσίπουρο στον κάθε νυκοκοίρη. Βάλτε τώρα όλοι μια δύο ρίζες κόκκινο σουλτανί flame για να κάνετε την αποξήρανση της σταφίδας σας, ή για το πετιμέζι σας. Η καλύτερη εποχή είναι Νοέβρης-Μαρτης για γυμνόριζα, αλλά και με χώμα μπορείτε και τώρα να φυτέψετε. Θα πάρετε το πρώτο σας τσαμπί από την 2η κιόλας χρονιά. Μεγαλώνοντας το αμπελάκι σας θα σας κάνει χαρούμενους και θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση