31 Δεκ. 2019

ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΧΑΠΙΑ

Όλα τα χάπια βιταμινών λειτουργούν προληπτικά όσον αφορά σε ασθένειες, αλλά έχουν χαρακτηριστεί επικίνδυνες τοξίνες και δηλητήρια από τον Κώδικα, με σκοπό να μειωθούν κατά πολύ οι επιτρεπόμενες δόσεις τους και να ενισχυθούν οι πωλήσεις των χημικών προϊόντων των φαρμακευτικών εταιρειών.

Σε άλλο επίπεδο, περιθωριοποιούνται τρόφιμα τα οποία καταπολεμούν αλλεργίες ή την υπέρταση μόνο και μόνο επειδή δεν διαθέτουν την… εκλεκτή πιστοποίηση.

Τι κρύβεται πίσω από το διαβόητο διατροφικό κώδικα Codex Alimentarius.
Εως τώρα είχατε το δικό σας βιολογικό κήπο και τρώγατε τα οργανικά σας φρέσκα προϊόντα ; Εστω ψωνίζετε απο καταστήματα ή λαϊκές υγιεινά προϊόντα ; Κάντε το όσο ακόμα μπορείτε. Ο alimentarius... έρχεται !!!

Για όσους δεν το γνωρίζουν, έχει σχηματιστεί μια «θετική» λίστα μόλις 18 επιτρεπόμενων θρεπτικών στοιχείων και ό,τι δεν περιλαμβάνεται σε αυτή λογίζεται ως απαγορευμένο, ενώ κάθε είδος τροφής θα πρέπει να υφίσταται επεξεργασία με ακτινοβολία.

Αντιθέτως, προκρίνονται οι γενετικώς τροποποιημένοι οργανισμοί, κοινώς τα μεταλλαγμένα, όπως οι αυξητικές ορμόνες, καθώς και τα υποκλινικά αντιβιοτικά στα βοοειδή και άλλα συνθετικά πρόσθετα τροφίμων, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτή η εξέλιξη για την ανθρώπινη υγεία.
Ο Codex Alimentarius δεν συνεισφέρει στην ενίσχυση της ασφάλειας των τροφίμων, αλλά στόχος του είναι η προώθηση των συμφερόντων των πολυεθνικών εταιρειών.
Όλες οι αγελάδες που θα χρησιμοποιούνται για την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων σε όλο τον πλανήτη θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε αγωγή με τη γενετικά τροποποιημένη αυξητική ορμόνη των βοοειδών της Μονσάντο.
Όλα τα ζώα που θα χρησιμοποιούνται για τη διατροφή θα υποβάλλονται σε αγωγή με ισχυρά αντιβιοτικά και εξωγενείς αυξητικές ορμόνες.
Θα επανεισαχθεί η χρήση στη διατροφή επικίνδυνων και καρκινογόνων εντομοκτόνων συμπεριλαμβανομένων και επτά από τα θεωρούμενα ως δώδεκα χειρότερα (όπως π.χ. το DDT, το εξαχλωροβενζόλιο, το αλντρίν και το τοξαφαίνιο), η χρήση των οποίων απαγορεύτηκε στη σύνοδο της Στοκχόλμης το 1991 από 176 χώρες (συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ). Αυτό, μεταξύ άλλων, σημαίνει ότι στο εξής καμία χώρα δεν θα έχει το δικαίωμα να εμποδίσει την εισαγωγή και να προβεί σε απαγόρευση της κυκλοφορίας τροφίμων που περιέχουν τα παραπάνω - χαρακτηρισμένα ως εξαιρετικά επικίνδυνα, με μόνιμες επιπτώσεις - χημικά, καθώς αυτό θα σήμαινε παραβίαση των διεθνών κανονισμών εμπορίου, οδηγώντας σε εξοντωτικές οικονομικές κυρώσεις.
Όπως πολύ εύστοχα παρατηρεί η δρ. Ρίμα, βιταμίνες, μέταλλα, ακόμα και βότανα (όπως η εξαιρετικά ευεργετική για το ανοσοποιητικό σύστημα Εχινάτσια) πρόκειται να απαγορευτούν κατά αντίστοιχο τρόπο με τις ναρκωτικές ουσίες, αν οι πολίτες δεν αντισταθούν στην εφαρμογή των διατάξεων του νέου Διατροφικού Κώδικα.
Η χορήγηση τροφής αποστραγγισμένης από κάθε είδους θρεπτικές ουσίες, βομβαρδισμένης με ακτινοβολία και γεμάτης με τοξίνες, ορμόνες και φυτοφάρμακα-εντομοκτόνα, είναι πραγματικά ο ταχύτερος και πλέον επωφελής οικονομικά τρόπος για τη δημιουργία ενός κύματος κρουσμάτων από ασθένειες, για τις οποίες η πλέον ενδεδειγμένη δράση είναι η επίσης τοξική φαρμακευτική αγωγή. Με την εφαρμογή του "Κώδικα", οι βιταμίνες A, B, C, D, ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο θα είναι παράνομα, όταν οι ποσότητες θα είναι θεραπευτικές
Η παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία περίμενε την επικείμενη εναρμόνιση όλων των κρατών-μελών του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου με τον Codex Alimentarius (Κόντεξ Αλιμεντάριους) για χρόνια...

Εσύ αποφασίζεις ΧΑΠΙ που ελέγχει την ζωή σου και τις αρρώστιες; Η φυσική διατροφή όπως έτρωγαν οι πρόγονοί σου, γεννημένη από το χώμα. Όσες περισσότερες βιταμίνες παίρνετε τόσο συνηθίζετε τον οργανισμό σας σε χειμικά. Όσο πιο πολλά χάπια βάζετε στον οργανισμό σας τόσο πιο ευάλωτοι γίνεστε και ελεγχόμενοι σε αρρώστιες.

Τελευταία σχόλια

25.11 | 16:37

στην Αττική θα μπορούσα να καλλιεργήσω δένδρα με βρώσιμους καρπούς ;
ποια δένδρα ;
μπορούν να συνδυαστρουν με λαχανόκηπο;

05.11 | 06:14

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ FEIJOA?

16.12 | 11:35

Φιλοι μου! Ειμαι μια Αθηναία που ονειρευομαι να φτιάξω ενα υπεροχο λαχανόκηπο στη ταρατσα του σπιτιού μου. Δεν εχω ιδέα από που να αρχίσω και χρειάζομαι τη γνώση και υποστήριξη κάποιου έμπειρου

02.12 | 20:18

ΠΩΣ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΠΑΡΟ ΣΠΟΡΟ ΓΙΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΤΟΥ ΙΩΝΑ????

Κοινοποίηση σελίδας